Facts About برنامه غذایی رژیم کتوژنیک سالم برای مبتدیان Revealed

× دریافت مشاوره تلفنی برای دریافت مشاوره خرید رژیم دکتر کرمانی شماره همراه خود را ثبت کنید ما با شما تماس می‌گیریم

برخلاف بسیاری از رژیم‌های غذایی، کتو پس از خوردن مقدار کالری از پیش تعیین‌شده در روز، احساس گرسنگی در شما ایجاد نمی‌کند. کتو یک روش و یک رژیم غذایی رضایت‌بخش و سیر‌کننده است.

هیچ نگرانی از این بابت نداشته باشید. رژیم کتوویژن دکتر کرمانی در ادامه‌ی رژیم کتوژنیک می‌آید و به شما کمک می‌کند تا به آرامی کربوهیدرات‌ها را وارد برنامه غذایی کنید و بدون افزایش وزن، روند عادی زندگی خود را طی کنید.

در این حالت، کبد شما چربی را به مولکول‌های انرژی کوچکی به نام کتون تبدیل می‌کند که مغز و سایر اندام‌ها می‌توانند از آن به‌عنوان انرژی استفاده کنند.

دوران شیردهی یک دوران بسیار حساس است که باید مادر علاوه بر خود مراقب نیازهای تغذیه‌ای فرزندش نیز باشد. به همین دلیل هر رژیمی در این دوران توصیه نمی‌شود، در مورد رژیم کتوژنیک در شیردهی نیز بحث‌های زیادی به میان آمده و برخی از افراد با آن موافق و برخی دیگر مخالف هستند.

غذاهایی که باید در رژیم کتو از آنها اجتناب کنید یا مصرف آنها باید محدود شود شامل غذاهای نشاسته ای و پر کربوهیدرات است؛ مانند:

رژیم کتو شامل کاهش چشمگیر مصرف کربوهیدرات و جایگزین‌کردن چربی به‌جای آن است. این تغییر رژیم غذایی بدن، شما را در یک وضعیت متابولیک به نام کتوز قرار می‌دهد. کتوز یک عملکرد متابولیک کاملاً طبیعی است.

بخشی از هدف رژیم کتو کاهش اشتها و سهولت در مصرف کالری کمتر در روز است. با این حال ممکن است کاهش اشتهای حاصل از کتوز و حالت تهوع ناشی از آنفولانزای کتو  باعث شود دریافت کالری کافی در روز دشوار باشد.

سبزیجات ریشه‌ای و غده‌ها: سیب‌زمینی، سیب‌زمینی شیرین، هویج، شقاقل یا هویج قمی

پنیر: پنیرهای فرآوری‌نشده مانند چدار، پنیر بز یا موزارلا

یکی از عوامل اصلی افزایش تری گلیسیرید به جایگزین نان در رژیم کتوژنیک خصوص در افراد کم تحرک، مصرف کربوهیدرات به ویژه کربوهیدرات های ساده و فروکتوز (قند میوه) است.

هنگامی که رژیم کتو را شروع می‌کنید، برای جلوگیری از این امر حتما آب زیادی بنوشید.

رژیم کتو می تواند عوارض جانبی ایجاد کند که بسیاری از مردم آن را به عنوان آنفولانزای کتو می‌شناسند. این علائم به ویژه در ابتدای رژیم غذایی رایج است و به مرور زمان بدن با منبع انرژی جدید خود سازگار می شود.

بیشتر بخوانید: پروتئین مورد نیاز روزانه هر فرد چقدر است؟

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *